Standardavvik av norske spilleautomater

Standardavviket norske spilleautomater strategi er kanskje den mest avanserte av alle norske spilleautomater spille taktikk. Det innebærer å bruke en matematisk formel for å bestemme på hvilken roterer maskinen er mest sannsynlig å gi et vinnerspilleautomater. Selv om noen mennesker foretrekker å bruke presisjonen av faktiske matematiske formler i disse strategiene er det ikke nødvendig, og med litt øvelse kan gjøres ganske raskt i hodet ditt. Her er fremgangsmåten for å gjøre strategiarbeidet.

1. Det første trinnet er å velge en automat, eller et spill, som bruker “Equal-Ratio” play. Dette betyr enhver spilleautomat som gir deg den samme utbetalingsprosent for alle nivåer av lek. For eksempel, hvis du satser 4 dimes (40 cent) jackpot vil være nøyaktig 4 ganger jackpot enn om du hadde satset en krone. Standardavviket strategi vil bare fungere på spilleautomater som har denne typen utbetalingsprosent struktur.

2. Standardavvik strategi gjør det mulig å beregne “standardavvik” av antall spinn mellom vinner. For å oppnå dette, må spilleren satse med et minimumsbeløp for å etablere, i gjennomsnitt, hvor mange spins du må gjøre før en seier vil skje. Så har en penn og notisblokk klar og spille for en stund. Registrere antall spinn du gjør før du får en seier. Sørg for at du gjentar syklusen etter hver seier omtrent ti ganger. For eksempel, hvis du spinner 8 ganger og i 9. spin du gjør en seier du ville skrive ned 9.

norske spilleautomater

3. Når du har ca 10 seire registrert ta gjennomsnittet av alle tallene og du har standardavviket for at norske spilleautomater med høyest utbetalingsprosent. Så hvis du finner ut at de vinner skje om 10 til 20 spinn hverandre standardavviket ville være 15. Du vil da vite at for å maksimere sjansene for å vinne i det spillet alt du trenger å gjøre er å kontinuerlig satse minimumsbeløp for 14 spinn Da den 15. vil du satse maksimalt. Det kan ikke trene hver gang, men det vil gi deg den kanten du trenger for å sikre at du spiller med maksimal mulighet for å vinne.

MERK: I forbindelse med enkelhet den nøyaktige formelen for standardavviket strategien ikke er gitt her. Gjør det på mansjetten og i hodet ditt er en mye mer praktisk måte, og er fortsatt like korrekt å produsere en markert økning i antall seire. Bare husk at det tar tid. Jo lenger du bor spiller, jo større økning i antall seire vil være.

Også er det viktig å huske på at for best resultat bør du benytte denne strategien bare på de slots spill med høyest utbetalingsprosent. Hvis du har nøye valgt en norske spilleautomater med en utbetalingsprosent rundt 98 prosent, har du muligheten til å skape en spilleautomat med en ultra høy utbetalingsprosent. Kombinert med nøye utvalgte spill standardavviket strategi, er dette en svært effektiv måte å få flest seire.